top of page
50196379_2235401016701218_21884250661439

ZO Skin Health by Zein Obagi, MD

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. 
Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid.
Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.
Door hoge doseringen actieve ingrediënten –zoals retinol, vitamine C en melkzuur- toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd om te gaan werken en komt de collageen- en elastineproductie weer op gang.
Met ZO Skin Health investeert u in de gezondheid van uw huid.

 

LUX Institute is hiermee het  3e huidinstituut in België dat samenwerkt met ZO Skin Health. Wij zijn alvast supertrots op deze samenwerking!

PCA-Peels-products.png

PCA SKIN

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings.


PCA Skin biedt slimme oplossingen voor de volgende huidcondities, ongeacht etnische herkomst: Hyperpigmentatie, melasma, lichtbeschadiging, huidveroudering, acné, psoriasis, gevoeligheid, rosacea en keratosis pilaris.

De epidermale peelings worden per cliënt aangepast en opgebouwd om efficiënt en duurzaam te kunnen werken. Daardoor geven ze geen ongemakken zoals traditionele peelings (irritatie, downtime,…).


PCA Skin producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- of kleurstoffen en worden niet getest op dieren.

Naast veilige en effectieve peeling-ingrediënten, maakt PCA de combinatie met doeltreffende huidverzorgings-ingrediënten in de meest actieve vorm zoals hyaluronzuur, antioxidanten, gestabiliseerde Vitamine C, retinol,…Door deze toevoeging zijn de resultaten onevenaarbaar.

Omdat PCA skin enkel huidinstituten selecteert in het hogere segment en samenwerkt met huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering waarbij resultaat en het gevoel van luxe samenkomen, bent u bij LUX Institute verzekerd van hoogwaardige behandelingen en correct huidverzorgingsadvies.

website group.jpg

COLORESCIENCE

De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt uw huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat.
Het is make-up in zijn meest zuivere vorm en daardoor ideaal voor een gevoelige huid. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf en laat uw huid ademen. Daarom is Colorescience een veilig product dat u kunt gebruiken na een laserbehandelingmedische peeling of injectablebehandeling

 

Juist tijdens een behandeling met ZO Skin Health of PCA Skin heeft u soms wat last van roodheid in het gezicht. Een heel normale reactie die aangeeft dat uw huid zich vernieuwt, maar daarom niet minder vervelend.
U combineert Colorescience probleemloos met deze productlijnen. Omdat de huid kan blijven ademen, heeft het product geen invloed op het proces van huidtransformatie. Dat maakt Colorescience voor ons met recht een uniek product.

bottom of page