top of page

UPGRADE: NIEUWE ONTHARINGSLASER

Technologie staat niet stil. En al zeker niet in de esthetische wereld. Daarom bieden we vanaf Mei 2019 de geheel nieuwe Soprano Titanium ontharingslaser aan! Dit laserontharingsplatform bevat de meest geavanceerde en nieuwste technologie op de markt. Het is het nieuwste toestel gemaakt door Alma Lasers, is 100% betrouwbaar en garandeert het allerbeste resultaat.

VOORDELEN: BEHANDELINGEN GAAN 40% SNELLER Door de grotere spot size op de applicator (4 cm2) zullen de behandelingen significant sneller gaan. Zo kunnen we volledige benen behandelen in 30 minuten. TOT 15% MEER EFFECTIEF PER BEHANDELING De Soprano Titanium combineert de 3 meest effectieve golflengtes en laat deze simultaan de haarzakjes targetten. Op deze manier pakken we meer (fijne en lichtere) haartjes aan. PIJNLOOS De nieuwe koeling die geïntegreerd is in het apparaat zorgt samen met de gepatenteerde SHR-techniek voor een pijnloze behandeling. GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES Door de SHR-techniek is het perfect mogelijk ook om ook donkere of gebruinde huidtypes te behandelen. Dit is de veiligste technologie op de markt om op dergelijke huiden te werken. BEHANDELINGEN OOK MOGELIJK IN DE ZOMER (OP DE GEBRUINDE HUID) Geen pauzes meer in de zomer. Integendeel; je kan nu vlak voor of na je vakantie gewoon verder behandelen zodat je comfortabel de zomer door kan. AANGEPASTE PRIJZEN & PAKKETKORTING

De prijzen zijn voor een aantal formules verlaagd per behandeling. Indien u een voorafbetaling doet van 6 behandelingen bieden wij u een interessante korting op het pakket.

De prijslijst is terug te vinden onder ‘spa menu’ op www.luxinstitute.com.

Al deze voordelen komen onder de voorwaarde dat er ook een meer complexe koeling nodig is om efficiënt & veilig te kunnen werken. Hierdoor is het nieuwe toestel ook veel groter dan de diodelaser waar we tot op heden mee werkten.

De toekomstige samenwerking voor de laserontharingen gebeurt met de Kouterclinic. Het toestel zal daar vast geparkeerd staan waardoor u de mogelijk heeft om een afspraak vast te leggen op elk moment en in elke week dat het u past. Er “reizen” dus geen lasertoestellen meer naar het LUX Institute met de therapeutes.

De behandelingen met dit toestel worden uitgevoerd door Lynn, Bernadette of Sylvie in de Kouterclinic.

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
bottom of page